Semmi extra, csak a Hungaroring egyik étlapja

  • Ezt hívjuk szabadrablásnak?

 

 

Érdemes elgondolkodni azon is, hogy vajon hogyan kommunikál egy külföldi vendéggel, akinek még a cola üvegéről sem sikerül átmásolni a Light szót. Biztosan sokat ért a KECSAP szóból is a korgó gyomrú idegen, és igen, a CHICEN – többször is leírva – már fel sem tűnik… És egyébként, üdv a 21. században, a nyomtatók korában!

Tara Chrisbacher barátom oldaláról elkérve.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Sándor Molnár says:

    Keszthely a Halászcsárdában fél liter almalé 1500ft!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!