25 probléma, amit csak a nők érthetnek meg

1. Amikor ruhát szeretnél venni, de mivel a próbafülkék világítását úgy tervezték, hogy az összes recegős hájacskádon hatvankét fehér neon táncoljon, és minden egyes plusz kilód megháromszorozódjon, lemondóan visszaveszed a ruhád, hazavonszolod magad, hogy belesírj egy doboz fagyiba.

 

 

2. Amikor folyamatosan éhes vagy, de bármit megeszel, folyamatos bűntudatod lesz, ami pontosan addig tart, amíg újra éhes nem leszel, és folytatódik az egész ördögi kör. Újra kimagyarázod magad, hogy miért is kell újra enned falnod, csak, hogy utána megint bűnösnek érezhesd magad.

3. Amikor magassarkúban guggolsz egy nyilvános wc felett. Nem hiszem el, hogy erre a problémára még senki nem talált megoldást. Le a remegő combokkal vizeléssel!

4. Amikor a zuhany alatt állva kísérletezel, hogy ne érje víz a hajadat, mert az minimum 39 perc míg formára szárítod. Hidd el, semmi köze a hollywoodi zuhanyzós filmjelenetekhez annak, amit a fürdőnkben látsz. Nyakból 90 fokkal megdőlve próbálunk körbe-körbe forogni a fix zuhany alatt, hogy fürdést imitáljunk. A zacsi fürdősapkákat már szóba se merem hozni.

5. Amikor a randid egy sóhaj után közli, hogy most jött ki egy nagyon komoly kapcsolatból.
“Kössssz az időzítést ecsém, és hogy én lehettem a szerencsés, aki teljesen feleslegesen öltözött ki és próbál jó pofát vágni a nyavalygásodhoz, mert seggfej módjára nem vártad ki a bánat idődet.”

6. Vagy kettő perc felöltözni, vagy három óra alatt sem sikerül. Nem, nincs középút.

7. Amikor nincs rajtad smink, mindenki azt hiszi, hogy beteg vagy, amikor viszont van, akkor biztosan valaki meg fogja jegyezni, hogy természetesen mennyivel szebb vagy.

8. Amikor szeretnél online vásárolni, telepakolod a kosarad, majd lebeszéled magad mindenről. Mert egyrészt be kéne regisztrálnod, és ez túl nagy elhivatottság, másrészt pedig a női ruhák méretezését fejjel lefelé, csukott szemmel, és részegen számokra bökve végzik, szóval esélyed sincs arra, hogy az egyébként te méretedként aposztrofált verziójú ruha ne csak a fél combodra menjen fel.

9. “Bárcsak olyan vékony lennék, mint régen, amikor azt hittem, hogy kövér vagyok.”

10. Amikor nem tudod eldönteni, hogy jól nézz ki, vagy megfagyj. Tudod, hogy itt nincs jó döntés, és hogy mindenképp meg fogod bánni, bármelyik is lesz a befutó. Vagy irigyen fogod nézni valaki meztelen bokáját, vagy belül szőrmés tollkabátját.

11. Amikor gondosan eltávolítottál minden szőrszálat a habtestedről, csak hogy semmi ne történjen aznap este.

12. Meg egyébként is, hogy lehet, hogy semmi nem történik? Még annyi sem, amit felháborodva visszautasíthatsz? Nem tetszel neki? Meleg? Régimódi úriember? Nem kíván? MELEG?

13. Amikor semmi nem fér bele az esti táskádba, ami a létezéshez szükséges, és olyan döntéseket kell meghoznod, amit később megbánsz. Mert megázol esernyő nélkül, nincs apród ruhatárra a pénztárcád nélkül, wc papír hiányában zsepit kell kunyerálnod, és a kulcsod csak a melltartódba fér.

14. Amikor teljesen holtbiztosan tudod, hogy a barátnőd részleges vakságban és elhülyülésben szenved, mert szerelmes egy idiótába, mégsem tudod megakadályozni, és minden próbálkozásoddal te leszel messzebb rugdosva. Hiába vakarja az igazságérzeted, semmit nem tudsz tenni. Nem tanácsolgathatsz, mert te bánod meg később.

15. Amikor valami borzasztóan kínos dolgot kell kérned olyan emberektől, akikről nem szeretnéd hogy tudják, hogy szükséged van ilyesmikre. Tampont, betétet, görcsoldót, dezodort. Jaj. Inkább a halál.

16. Amikor sportolsz. Bármit. Vagy csak futsz a busz után. Nem tudod megakadályozni, hogy a melleid ne keljenek saját életre és ne pattogjanak a nyakadtól a köldöködig. Nem, a sportmelltartó se járul hozzá a kényelemhez. Bármilyen testmozgásba kezdesz, az ikrek ugrálni fognak. Ha nem mért a természet nagy kanállal ciciből, akkor csak irigyen nézed, ahogy másoké leszakadni készül.

17. Amikor halvány lila fogalmad nincs arról, hogy az addig teljes odaadó férfi miért tűnt el a föld színéről egyik pillanatról a másikra, és minden barátod homályos klisékkel próbál megnyugtatni, hogy “ez egy pöcs”, és “jobbat érdemelsz”.
Ez. Nem. Magyarázat.

18. Amikor te vagy az egyetlen, aki borzalmasan néz ki egy csoportképen, de semmiféle hatásod nincs arra, aki mindenhova felteszi, mert mindenki más zseniálisnak találja.

19. Bármennyire is szeretnél önálló lenni, vannak olyan dolgok az életedben, amikor többszöri próbálkozás után sem leszel képes megoldani, és szükséged lesz kiskutya-szemekre, és egy férfiemberre, aki megszereli, felszereli, összeszereli, cipeli, vagy szétszereli. Az üvegek nem nyitják ki magukat, a lefolyók nem dugulnak ki maguktól, és az ablak se gyakran szigeteli magát.

20. Amikor fel kell húznod a cipzárt a ruhádon. Hátul. Egyedül.

21. A Facebookodon, a Tumblrn, Instagramon, és Pinteresten látszólag tökéletes háztartásokat tart fenn mindenki. Ismeri a creme brulée készítésének hat titkát, csukott szemmel is ki tudja szedni a fehér gyapjúszőnyegből a vörösbor foltot… Te pedig, a szenesre égett mélyhűtött pizzádat majszolva gondolkozol azon, hogy, hogy a francba sikerült már megint hat hetes kisbaba méretre zsugorítanod 40 fokon mosva egy pulcsit.

22. Amikor megpróbálsz valami idióta sminktrendet az arcodra varázsolni egy magazinból, vagy az internetről, és úgy nézel ki, mintha Nicki Minaj vendégszerepelne a Rupaul’s Drag Race-ben. Bónusz pont, ha még vettél is hozzá valami nélkülözhetetlen terméket.

23. Amikor a világ minden okos tippje ellenére, képtelen vagy két óránál többet létezni magas sarkakon, és az éjszaka közepén embert is képes lennél ölni egy ülőhelyért, vagy már éjfél előtt fogsz egy taxit, és hazamész, mert ehhez tebmár túl öreg vagy.

24. Amikor férfiemberrel töltesz több mint két napot, és emésztési problémáid adódnak. Képes vagy Disney gonoszokat megszégyenítő aljas szervezésbe és manipulációba fogni, hogy valamelyikőtöket eltávolítsd a tett helyszínéről, és kiengedhesd a gőzt – szó szerint.

25. Amikor egy órát töltesz hajszárítással, csak hogy konstatáld, szemerkél az eső, és valószínűleg a lakás elhagyását követő kettő és fél percben a hajad szánalmasra lapul, száradás közben pedig busmanra kunkorodik majd.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!