“Keresem Eleket, ezt a nyűves dögöt!”

Keresem Eleket!!!

Keresem ezt a nyűves dögöt. Kb 60-80 cm magas és egy két méter hosszú szar minőségű lánc lóg a nyakában. Öt napja vettem a rühes cimborájával együtt. Annak kb 15 percig élveztem a társaságát és úgy tépte el a láncot,hogy öröm volt nézni. Azt a rákos dögöt az akció után két órával már az Uzdi tévé toronynál látták. Hegyi kecske lett belőle. Ami meglepő, hogy hű bajtársa Elek, ugyan az nap éjszaka dezertált innen Borjádról és most öt nap múlva megjelent a konyha ajtóban. Megfogni nem sikerült…., most sem. Hogy száradnának le a lábai…

 

 

Ezért kérem a magasságos bogaAtyaNagyúristenre, aki Borjád-Kajdacs-Kölesd környékén megpillantja Eleket az vagy gyújtsa fel, vagy szóljon nekem, vagy eget verő jutalom ellenében fogja meg a láncánál fogva és szeparálja el, ha tudja, amíg érte megyek. Nem bánt, mert jámbor a nyomorultja, de piszkosul tud futni, hogy gyulladna ki.
Előre is köszi a segítséget!!


2017. 05.15
Mindenki nyugodjon le a picsába…. Ugyan, Elek még nem került elő, viszont, hű bajtársa a bázistól 10 km-re fent akadt a bokrokon és elfogták, majd előállították. Most teljes pompájában, kicsit még összefosva magát ott legel a karámban…. És az állatvédők + a humorom miatt aggódók is megnyugodhatnak. Akik azt írták, hogy nekik
ez nem vicces. Semmi gond, nem is nekik írtam. Semmi baj! Nem sértődtem meg, hogy a nyomor döntené le…, hogy az a….. Mindegy lassan teljes lesz az állomány. Úgy, hogy köszi mindent és aki nem értette, annak ott van a fészbukkon Csaksimánesztike (vagymiafaszom) életbölcsessége + az egész paulóócsellóó kötet. Az nem olyan megbotránkoztató. De hát,aki nem ért az állatokhoz az ne tartson kecskét,akinek pedig nincs humora, az nézzen Izaura tv-t…

2017. 05.17.
Hallo. Picit mintha túlléptem volna a baráti posztolgatáson, mert a franc sem gondolta,hogy így elterjed Elek esete. Váúúú, ez megint ágyék mögül csak úgy jött. Nem is tudom a fészbukkon mennyi megosztás után jár a lóvét???? 😬 De komolyan. Bocs, ha nem válaszolok az üzenetekre, de épp most láttam egy csomót, amihez engedélyeztetnem kell, mert nem ismerősöm az emberke. NO, hát itt már ajánlgattak nekem ingyen kecskét, meg arany árban is. Viszont Én rá jöttem,hogy nekem max ékszerteknős való az is alumíniumból. Amúgy Eleket minden nap látjuk, de jó messziről a szántóföldön bassza a rezet a drága láncommal a nyakába. Úgy néz ki, mint Fifty Cent csak szebb. Este felé, ha felbukkan, mint a sátán kutyája. Amúgy Eleket elcserélem fűkaszára. Az csak megmarad az udvarba. Megéri ez a szabadon tartott, csodálatos, szabadság szerető jószág. Jaa, tényleg még az állatvédő ” simogassuk meg Buksit a bal herénkkel” egyesület is nyugodjon meg! Semmije nincs eltörve egyik toportyánféregnek sem. Csak az egyik szabadon tartott a másik pedig karámba van. Na, jóccakát!

2017. 05.24.
Feladtam. Nem érdekel merre eszi a fene ezt a megveszekedett, homokos kecskét. Már napok óta nem adott életjelet magáról és nem is írt. Szerintem már rotyog valahol. Nem írok többet szegény Elekről. Lehet, hogy olyan menő lett ettől a 10000 lájktól, hogy már teret hajlít és arra menekül. A bolhazsák haverja, aki azóta, amióta elfogták a harmadik falu határában, vígan dorbézol azon az egy hektáros füves terepen, köszöni szépen jól van. Ezt is csak azért írom, mert sokan kérdezik, hogy mi van vele? Meg lett-e? Eszemben sincs ebből mondjuk üzletet csinálni ( ugyan itt pici plüss Elekek még bevezető 200 Ft – os áron  ) vagy mondjuk ezzel betörni a pornó piacra ( már csak korlátozott példány számban: Bukkake party Elekkel, Elek szado-mazo-nekro porno kazetták… és Elek összes, amíg a készlet tart + kis fröccsöntött Elek figurák 200 Ft fekete Elek 300 Ft Lánccal a nyakában 500 Ft  )
No,szóval eszemben nincs ebből üzletet csinálni csak gondoltam befejezem a storyt. Most már mennem kell, mert kihűl a pörim. ( ahogy Rejtő írná: ez az ügyes szomszéd szerzett valahonnan friss kecskehúst).

(Zoltán Régi facebook bejegyzése)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Varázsló Nagy says:

  Imádni valók.nekem is 12 db van de a ganéságukkal együtt aranyos jószágok .tudnak rosszalkodni de hihetetlenűl hizelegni is .Nagyo sok öröm is van velük.Imádjuk őket

 2. Varázsló Nagy says:

  Nem tudjátok milyen kecskéket tartani ? Igaz ki tüdják akasztani az embert néha , mint a gyerekek van velük néha méreg de imádni valók minden kecske egy külön egyéniség,nekem is 12 db van de leirhatatlan az ürüm is ami van velük.a ganéságuk a hizelgésük,meg az egész tartásuk.Tündériek.

 3. Gercsenyi Sandor says: (előzmény @Dezső Kóczián)

  (y) azt hittem nincs már min röhögni…
  de, van! 😀
  én inkább eszem a húsát mint szenvedjek vele. 😎

 4. Anna Majnárné says:

  Betegre röhögtem magam, ugyanis végig vizuáltam a történetet. Dezső története se rossz…

 5. Dezső Kóczián says:

  Aki még soha életében nem tartott kecskét, az nem fanyalogjon a tulajdonos jogos felháborodásán.
  A kecske az az állat amihez képest Élien elsőáldozó szűz kislány. Emellett minden politikusnál inteligensebb. Ember képtelen annyi gonoszság kigondolására, ami a kecskének csípőből jön. Volt esetem, hogy 30-35 fokos lejtőn úgy suhantam lefelé mint vizisíző a csónak után, mert elkezdtek rohanni a dögök. Volt olyan, hogy patakparton voltak kikötve legelni. Természetesen feltekerte magát a karóra. Mikor kiszabadítottam hálából rántott eggyet a kötélen én zuhantam a vízbe, ő meg utánam. Miután megszabadultam tőle a polár pulcsim annyi vizet szívott magába, hogy nem bírtam felállni. A legdrágább az összes közül Rozi volt, aki egy alkalommal már harmadszor rúgta fel a fejőtálat. Erre a feleségem, valószínűleg azért mert törvénytisztelő ember és betartja az állatvédelmi törvényt egy újjnyi vastag pálcával nem a kecskére súlytott, hanem rám. Majd megjegyezte így se rossz. Ember, ha kecskét veszel hagyj fel minden reménnyel !

 6. Aurora Nemes says:

  Tartozol nekem 2 csomag papírzsepivel és egy görcsoldóval. Könnyesre-görcsösre nevettem magam. Köszönöm!

 7. Edit Szikes says:

  Kellett ez a jó kis röhögés, mint egy falat kenyér! 🙂

 8. Krisztina Pécsi says:

  De szeretnék egy ilyen humoros magabiztos embert a kozelemben tudni!!! Csak a szó Legjobb értelmében!!

 9. Krisztina Pécsi says: (előzmény @Krisztina Pécsi)

  Tényleg akinek nincs az nem tudja milyenek!!! Milyen állatvédők???Az állatvédők nyomukba sem érnek!!!Ha kecskerol van szó “kirohogik”szó szerint!! Öntörvényű jószág!! Akkor is imádom őket!!

 10. Krisztina Pécsi says:

  Nagyon jók!!! Imádom őket!!! Nekünk is van ,12!!! Rosszak!!!Imádnivaló akkor!!!A komment nagyon jó!!! Nagyon ott van a cikk!! Gratulálok!!!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!